Vi glæder os til at komme i gang igen! Vi har oprettet udendørs hold med både karantænetræning,  CrossGym og yoga. Der er åbent for tilmeldinger til holdene i Hørning Puls appén** eller via holdplanen

Med respekt for sundhedsstyrelsens retningslinjer, starter vi nu op med udendørs træning. Dette betyder at:

  • Du skal huske at tilmelde dig, så vi kan styre, at der kun er 9 deltagere på holdene
  • Der er kun adgang ved køb af et Corona-klippekort*
  • Hvis der skal bruges redskaber (fx yoga måtter) skal du selv medbringe disse
  • Du skal også selv medbringe håndsprit
  • Hallen er lukket og der er ikke adgang til toiletter
  • Vi skal hjælpe hinanden med at sikre, at der altid er 2 meter mellem deltagerne

*I disse særlige tider har vi lavet et Corona-klippekort. Alle vores all-inclusive abonnementerne er stadig sat i bero.

Hvis du kun vil løbe er der mulighed for at få et Corona-løbeabonnement, så du kan deltage på vores corona løbehold. Holdbeskrivelser kan ses i appén eller på holdplanen Husk at tilmelde dig inden du møder op, så vi ikke risikerer at være flere end 10 personer.

For aldersgruppen 6. – 10. klasse er der om mandagen udendørs corona- gymnastik. For at deltage skal du have et særligt Corona-Gymnastik-abonnement (gratis) og du skal være tilmeldt fra gang til gang for at kunne deltage. Prisen er 20 kr./ gang.

**Hørning Puls har fået ny app. Få den nye app ved at gå ind på App Store eller Google play. Søg på Sport Solution Booking. Download denne app og log ind med medlemsnummer og kode. Første gang der logges ind omdannes appens layout til Hørning Puls logo. Slet den gamle app, da den ikke længere opdateres.