Walk og løb

Hørning PULS Walk og Løb tilbyder træning med DGI-uddannede instruktører på flere niveauer. Du kan forvente en tilrettelagt træning med fokus på skadesforebyggelse og et stærkt socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Ud over walk- og løbetræning står den også på styrke- og koordinationsøvelser.

Puls Walk – Tirsdage og torsdage kl. 18.30
På walk-holdet får du god gangmotion, hvor man typisk går 5-6 km i frisk tempo. Regelmæssig gangmotion har mange flere positive sundhedseffekter, end man lige skulle tro og så endda på den hyggelige, sociale og overkommelige måde

Løbeskolen – Tirsdage og torsdage kl. 17.30 og lørdage kl 9.00
Næste løbeskole starter op 03. marts 2020.

Holdet har fokus på langsom tilvænning til løb over ca. 3 måneder, hvor målet er at gennemføre 5 km uden pause. Vi laver lettere styrketræning og koordinationsøvelser og arbejder med løbestil, vejrtrækning, løb i flow og meget andet.

Løbehold – Tirsdage og torsdage kl 17.30 og lørdage kl. 9.00
Vi har flere hold på forskellige niveauer, og du er meget velkommen til at komme og afprøve, hvilket hold der passer til dig. Fælles for holdene er skadeforebyggelse, progression og et fedt fællesskab.

5 – 8 km holdet
10 km holdet
Halvmaraton holdet

Du kan deltage i Puls Walk og Løb med et all inclusive abonnement. Hvis du kun vil gå eller løbe kan du også købe et Puls Walk og Løb 1/2 års abonnement (Se mere under Andre medlemskaber)