Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at være instruktør på et gymnastik- eller fitnesshold? Tage en tjans i receptionen eller hjælpe med rengøring af fitnesscentret? Har du gåpåmod og lyst til at komme med i fællesskabet? Så bliv frivillig i Hørning Puls!

Hørning Puls er drevet af frivillige kræfter, og her er der plads til alle. Vi har hold til de alleryngste familiemedlemmer, til
dem der elsker at danse, styrketræne og løbe samt til seniorer – og vi har brug for frivillige instruktører til det hele. 

I en by med stigende indbyggertal, skal der flere hænder til, og som frivillig i Hørning PULS har alle noget, de kan bidrage med.

Det er takket være alle vores fantastiske frivillige, at Hørning PULS er i stand til at kunne tilbyde så mange sjove og spændende træningstilbud og arrangementer: børnegymnastik, Jump, CrossGym, yoga, styrketræning, indoor cycling, fastelavnsfest, juletræsfest mm.

Derfor er det vigtigt, at man som frivillig i Hørning PULS trives, føler at man bidrager med noget og ikke mindst har det sjovt!

Kom og vær med, der er ganske få krav til dig:

o Du skal være fyldt 13 år
o Super hvis du har tidligere erfaring, men det er ikke et krav
o Du skal være positiv, smilende, have masser af energi og have lyst til at være med i fællesskabet

Vil du høre mere om, hvad det betyder at være frivillig i Hørning PULS? Send os en mail, så svarer vi hurtigst muligt – vi vil elske at høre fra dig: admin@hoerning-puls.dk

Kom med i fællesskabet