Frivilligfordele

Godtgørelse
Som frivillig i Hørning Puls får du skattefri omkostningsgodtgørelse to gange om året. Du modtager en opgørelse på mail, hvor du skal sende dine kontooplysninger retur, og så udbetales beløbet inden for 14 dage. Der kan i de forskellige afdelinger være undtagelser/ændringer fra ovenstående.


Alle frivillige, der er er fyldt 15 år, får All Inclusive medlemskab. Medlemskabet inkluderer træning i fitnesscenter, på fitnesshold, på gå- og løbehold, på cykelhold og til krolf. Frivillige under 15 år får et gratis medlemskab på et gymnastikhold til en værdi af kr. 675,00. Koster holdet mere end dette, vil resten være egenbetaling. 

Som frivillig har du fortrinsret til at tilmelde dig gymnastikhold, før tilmeldingen åbner. Du modtager en mail om dette, inden tilmeldingen åbner.

Foreningstøj og Julegave
Alle frivillige, der er registreret senest 1. oktober får en julegave – i oktober måned modtager du en mail omkring dette. 

En gang om året bestiller vi træningstøj med Hørning Puls logo til alle frivillige. Størrelsen på tøjpakken afhænger af, hvornår du sidst har modtaget tøj. Der er altid mulighed for at tilkøbe mere tøj. 

Julehygge
I november holder vi julehygge med alle frivillige – med god mad og hygge. Denne aften udleveres julegaverne. 

Har du spørgsmål til frivilligfordele? Kontakt kassereren