Sæsonhold

Velkommen til sæson 24/25

Der er noget for alle aldre: forældre/barn-hold, puslingehold, parkour, spring- og rytmehold og motionshold. 

Alle holdene er sæsonhold, der er tilmelding i august, og en typisk sæson er fra september til april, hvor vi slutter af med den store forårsopvisning i april. Holdene træner i Hørning Idrætscenter og på Sommerbæk Skole. 

Klik på “Info” på hvert enkelt hold for beskrivelse og information om instruktører og træningssted.

Udmeldelse fra gymnastikhold sker ved at sende en mail til gymnastik@hoerning-puls.dk. Man har maks. 2 prøvegange, derefter gives pengene ikke retur. 

OBS – barnet, der tilmeldes, skal være fyldt minimumsalderen for holdet inden udgangen af 2024. 

Træning på Sommerbæk: Adressen på skolen er Borgbjergvej 1, og alle hold træner i Multihallen. På Sommerbæk er der omklædningsrum i forbindelse med hallen. Af brandsikkerhedsmæssige hensyn er det ikke tilladt at have tøj og tasker liggende på gangene, så tag det med ind i hallen eller lad det ligge i omklædningsrummet. Bemærk desuden, at Sommerbæk er en skofri skole. På Sommerbæk skal du ikke gå ind ad hovedindgangen. Du skal gå venstre om skolen og ned ad en trappe bag på skolen, der fører ned i kælderen. I kælderen er der omklædningsrum. Efter omklædning skal du gå op ad trappen indenfor. Den fører op til Hjerterummet, som er det store fællesrum i midten af skolen. Her finder du døren til Multisalen. Da der er alarmer på skolen, er det meget vigtigt ikke at gå ind i andre rum end omklædningen, Hjerterummet og Multisalen. 

Træning i Springhallen: Springhallen er i Hørning Idrætscenter, Toftevej 53. Indgang af hovedindgangen, drej til højre ved de store glasdøre. Springhallen er for enden af gangen til højre. Bemærk, at man ikke må have udesko på i springhallen. De stilles udenfor hallen. Der kan klædes om i omklædningsrummene i Dybet. Det er ikke tilladt at have mad, snacks eller lign. med ind i Springhallen. 

Træning i Trapezen: Trapezen er i Hørning Idrætscenter, Toftevej 53. Indgang af hovedindgangen, drej til højre lige når du kommer ind – det er salen med den hvide dør. Bemærk, at du ikke må have udesko på i trapezen, de stilles udenfor. Der kan klædes om i omklædningsrummene i Dybet.